Wat gebeurt er met mijn e-mailadres wanneer ik overstap naar glasvezel?

Dit is een veel gestelde vraag tijdens het keuzeproces voor een nieuwe dienstaanbieder. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een e-mailadres en voor veel mensen is dit onmisbaar. In de meeste gevallen betekent een overstap naar een nieuwe dienstaanbieder dat je je e-mailadres gewoon kunt behouden. Maar dit is niet altijd het geval. Hieronder nemen we de verschillende mogelijkheden met je door.

Je e-mailadres blijft behouden

Vaak kun je je huidige e-mailadres gewoon blijven gebruiken. Namelijk wanneer je:

  • • Een provider onafhankelijk e-mailadres hebt. Denk aan e-mailadressen die eindigen op @hotmail.com, @outlook.com, @live.nl, @gmail.com, @yahoo.com of @icloud.com (voorbeeld: voornaam@gmail.com).
  • • Een e-mailadres gebruikt die gekoppeld is aan je eigen domeinnaam. Je hebt bijvoorbeeld een eigen website (voorbeeld: website www.bedrijfsnaam.nl/ emailadres info@bedrijfsnaam.nl).
  • • Een e-mailadres hebt dat eindigt op @kpnplanet.nl, @planet.nl, @wxs.nl, @hetnet.nl of @freeler.nl. Je kunt dan kiezen voor een ; e-mail only’ abonnement en je e-mailadres behouden. Vraag je huidige provider naar de mogelijkheden.

Heb je geen provider onafhankelijk e-mailadres en kies je niet voor een e-mail only abonnement? Dan gaat jouw huidige e-mailadres verloren bij de overstap naar een nieuwe dienstaanbieder. Je kunt deze overstap zien als een mooi moment om te kiezen voor een provider onafhankelijk e-mailadres of een e-mailadres gekoppeld aan je eigen domeinnaam. Een nieuw e-mailadres heeft bijvoorbeeld ook als voordeel dat je e-mailadres niet meer bekend is bij bedrijven die je ‘spam’ sturen. Wij nemen deze twee opties even kort met je door.

De voordelen van een nieuw e-mailadres

Een e-mailadres gekoppeld aan je eigen domein

Wanneer je beschikt over een eigen website, biedt je hostingpakket je de optie om een e-mailadres op je eigen domein aan te maken. Je e-mailadres komt er dan als volgt uit te zien: website www.bedrijfsnaam.nl/ e-mailadres voornaam@bedrijfsnaam.nl. Een e-mailadres gekoppeld aan je domeinnaam zorgt voor een professionele uitstraling in je contact met bijvoorbeeld leveranciers of klanten.

Een provider onafhankelijk e-mailadres 

Heb je geen eigen domein, maar wil je toch graag een e-mailadres die niet gekoppeld is aan een dienstaanbieder? Dan kun je overstappen naar een provider onafhankelijk e-mailadres. Een e-mailadres die niet gekoppeld is aan een provider heeft als voordeel dat je je e-mailadres niet meer zult verliezen bij toekomstige wisselingen. Een provider onafhankelijk e-mailadres kun je gratis aanmaken bij onder andere de volgende aanbieders: www.outlook.com, www.gmail.com of www.yahoo.com.

vrijdag 2 augustus 2019

vrijdag 20 september 2019

Posteractie glasvezelcampagne Noordwest Limburg 2019

Wij vinden het belangrijk om ons samen in te zetten voor glasvezel. Daarom hebben we een speciale actie! Ga jij voor glasvezel? Hang dan de poster die je ontvangen hebt, zichtbaar op. Zo laat je niet alleen zien dat je klaar bent voor de toekomst, hierdoor maak je ook kans op een Bol.com bon van € 50,-. De actie geldt voor alle inwoners in de kleine kernen en omliggende woningen met coax, die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting.

• Ga jij ook voor glasvezel? Plaats dan de poster, die je rond 20 september ontvangt, op een zichtbare plaats achter je raam of elders in of om je huis. 

• Maak een foto van (een deel van) je huis waarop de poster zichtbaar is. 

• Plaats de foto op de facebookpagina: Glasvezel buitenaf Noordwest Limburg en noteer bij het bericht je naam, postcode en bij welk deelgebied je hoort.
• Per deelgebied verloten wij één Bol.com bon van € 50,-. In totaal worden er 13 bonnen verloot.

Op deze actie zijn er actievoorwaarden van toepassing. HIER kan je de actievoorwaarden vinden.

Wat houdt de actie in?

Ook gaf Glasvezel buitenaf een presentatie. Hier konden uiteraard ook vragen worden gesteld. Hieronder de meest opvallende op een rijtje:

Zijn Caiway, Delta, Online en Helden van Nu de enige dienstaanbieders en verandert dit nog?

We starten de vraagbundeling met deze 4 dienstaanbieders. Na een jaar wordt ons netwerk opengesteld voor alle andere dienstaanbieders. Glasvezel buitenaf heeft momenteel 18 dienstaanbieders op haar netwerk.


Wat is het nut van toevoegen van meer dienstaanbieders?

Naast meer keuze voor de bewoners, zijn scherpe prijzen een ander voordeel van marktwerking.


Hoe is de samenwerking met gemeenten?

Wij zijn bekend in dit gebied door onze succesvolle vraagbundeling in het buitengebied van Noordwest Limburg. De aanleg is in volle gang. Ook tijdens dit project verwachten we een goede en succesvolle samenwerking.


Moet ik na aanleg van glasvezel mijn tuin repareren?

Glasvezel buitenaf legt zo veel als mogelijk aan in openbare grond. Daar waar we door private grond gaan, proberen we zoveel mogelijk de aanleg te realiseren door de kabel met luchtdruk door de grond te schieten. Dit geldt vaak voor de tuinen in de kleine kernen. Indien de aannemer toch moet graven door tuinen, zal hij de tuin weer herstellen.


Ik heb kortgeleden een nieuw abonnement afgesloten, kan ik me dan nu niet aanmelden voor glasvezel?

Een abonnement met een van onze dienstaanbieders kun je nu afsluiten, en op een datum in de toekomst in laten gaan. Je betaalt dan ook pas op het moment dat het glasvezelabonnement ingaat.

Kan iedereen in de kleine kernen van Noordwest Limburg een abonnement aangaan zonder bijkomende kosten?

Inwoners van de kleine kernen kunnen zich inschrijven bij een dienstaanbieder en betalen naast het abonnement geen vastrechtvergoeding. Het plaatsnaambord is de grens tussen de kleine kern en het buitengebied. Bij twijfel kun je je postcode en huisnummer invoeren in de postcodecheck op noordwestlimburg.glasvezelbuitenaf.nl Je ziet hier direct of je in aanmerking komt voor de gratis aansluiting of dat je een vastrechtvergoeding moet betalen.

Als ik een contract afsluit bij een van de dienstaanbieders, heb ik dat dan enkel met hen of ook met Glasvezel buitenaf?

Als je geen vastrechtvergoeding hoeft te betalen hebt je enkel een juridische overeenkomst tussen jezelf als bewoner en de dienstaanbieder. Je gaat dus geen contract aan met Glasvezel buitenaf. Moet je wel vastrechtvergoeding betalen, dan sluit je ook een overeenkomst af met Glasvezel buitenaf.


Is de verwachting dat we in Noordwest Limburg de benodigde percentages gaan behalen?

Alhoewel het huidige internet goed is, is er voldoende vraag naar glasvezel. Daarom hebben wij alle vertrouwen in deze vraagbundeling.


Heb ik met glasvezel sneller internet dan via koper?

Ja, glasvezel kent hogere snelheden, voor zowel download als upload. Tevens zijn deze snelheden gelijk aan elkaar. Een ander groot voordeel van glasvezel is dat deze draad niet gevoelig is voor bijvoorbeeld weersomstandigheden die de snelheden kunnen beïnvloeden. Ook deel je de capaciteit niet met de omgeving, je krijgt je eigen vezel.


Als ik meerdere tv’s heb, kan ik dan glasvezel het beste in de meterkast binnen laten komen?

Ten eerste gaan mensen steeds vaker op andere manieren tv kijken. Hierdoor zijn minder tv’s nodig in huis. Zeker jongeren kijken op hun eigen moment en dan vaak op hun mobiel of een tablet.

Waar de glasvezel het huis binnenkomt is van verschillende factoren afhankelijk. Wat voor jou goed uitkomt, waar het signaal nog naartoe moet in huis. De meterkast kan een goede keuze zijn. Een lokale verkoper kan altijd even met je meedenken. De aannemer komt persoonlijk bij iedereen die zich heeft ingeschreven langs, en bepaalt samen met jou de plek waar de vezel binnenkomt. Handig is het om dit dus eventueel voor te bespreken met een lokale verkoper.


Is het buitengebied al aangesloten?

De aanleg in het buitengebied is vergevorderd en loopt volgens schema.


Moet er per deelgebied 35% behaald worden, of geldt dit voor alle deelgebieden bij elkaar?

Per deelgebied wordt er glasvezel aangelegd, als daar 35% van de bewoners zich inschrijft. Per deelgebied tellen we de aanmeldingen bij elkaar op.


Moet ik een abonnement afsluiten om mee te doen?

Om mee te doen moet er een abonnement worden afgesloten bij een van de dienstaanbieders. Dat is het moment dat je inschrijving meetelt voor de 35%. De deadline hiervoor is 28 oktober want dan tellen we de inschrijvingen per deelgebied bij elkaar op en weten we dat we gaan aanleggen en in welke deelgebieden dat zijn. De looptijd van het abonnement is 1 jaar.


Wat als ik een abonnement afsluit en mijn deelgebied haalt de 35% niet?

Als het deelgebied waarin je woont de 35% inschrijvingen niet haalt, gaat de aanleg van glasvezel niet door. Op dat moment wordt je contract met de dienstaanbieder ontbonden. Het vervalt en er worden dan ook geen abonnementskosten in rekening gebracht.


Op welke termijn wordt de glasvezel aangelegd in de deelgebieden die 35% inschrijvingen hebben?

De deadline voor inschrijven is 28 oktober 2019. Hierna maakt de aannemer een planning. Deze planning deelt de aannemer ook met de dienstaanbieders, die met jou in contact staan. Als het moment van oplevering bekend is, dan kun je hierna je huidige abonnement opzeggen. Je hebt dan voldoende tijd om dit te regelen. We adviseren om de opzegdatum iets na de opleverdatum te plannen, zodat je op die manier te allen tijde een actieve lijn heeft.


Ik heb een groot huis. Is het wifisignaal sterk genoeg voor mijn hele huis?

Bij een grote woning kan het zijn dat het wifisignaal niet voldoende bereik heeft. Je kunt dat opvangen door voor extra bekabeling te zorgen. Ook hier kan een lokale verkoper hierbij ondersteunen.


Ik woon in een monument. Kom ik dan ook in aanmerking voor glasvezel?
Bij een woning die valt onder Monumentenzorg kan in principe ook glasvezel worden aangelegd. Er wordt bij de aanleg uiteraard rekening gehouden met de eisen waaraan voldaan moet worden. Vaak komt de vezel daar binnen waar ook de huidige coax in de woning komt. 

Presentatie Glasvezel buitenaf

Elke avond vanaf 19.00 uur stonden de vier dienstaanbieders klaar om meer informatie te geven over de verschillende abonnementen. Tijdens de Glasvezel infomarkten konden bezoekers de kraampjes bezoeken om vragen te stellen en uitleg te krijgen over de pakketten. Bezoekers die hun keuze al hadden gemaakt konden zich direct bij de desbetreffende dienstaanbieder aanmelden voor een abonnement.

Glasvezel infomarkt

vrijdag 20 september 2019

De meest gestelde vragen op een rijtje

Op maandag 2 september trapten wij af in Ospeldijk, met de eerste Glasvezel infomarkt voor de kleine kernen en de coax-adressen uit het buitengebied in Noordwest Limburg. Daarna volgden nog 9 drukbezochte infomarkten voor inwoners die meer te weten wilden komen over glasvezel, ons aanbod en de verschillende dienstaanbieders. 

donderdag 5 september 2019

Infomarkt Ospel

Veel belangstelling voor glasvezel in Noordwest Limburg

De eerste drie infomarkten van Glasvezel buitenaf zijn drukbezocht. De interesse voor glasvezel is groot. Inwoners werden tijdens de presentatie geïnformeerd over de voordelen van glasvezel, de planning en ons aanbod. 

Glasvezel buitenaf was al eerder actief in Noordwest Limburg met een succesvolle vraagbundeling in het buitengebied waar inmiddels de aanleg in volle gang is. Maar ook in de kleine kernen is er een behoefte aan glasvezel. Met deze supersnelle verbinding zijn ook de inwoners van de kleine kernen straks ‘Klaar voor de toekomst’ en kunnen ook zij meedoen met alle razendsnelle technische ontwikkelingen.

De vraagbundeling voor kleine kernen Noordwest Limburg is opgedeeld in 13 deelgebieden. Per deelgebied is een minimale deelname van 35% benodigd voor 28 oktober 2019. Tevens worden er adressen in het buitengebied met een coax-kabel aangeschreven.

Onze infomarkten zijn gericht op het deelgebied waarin de avond plaatsvindt. Uiteraard zijn inwoners uit de andere deelgebieden ook welkom. Wij zien dat inwoners die verhinderd zijn op andere avonden dan ook verschijnen op 1 van de 10 geplande avonden.


Ook merken wij een behoefte van adressen uit het buitengebied met een coax-kabel naar aanvullende en kleinschalige avonden. Dit willen wij vanuit Glasvezel buitenaf graag ondersteunen in samenwerking met ambassadeurs, een buurtvereniging en/-of een dorpsraad. Vind jij het ook belangrijk dat er glasvezel komt en wil je graag helpen? Neem dan contact met ons op via info@glasvezelbuitenaf.nl.

Ook in de kleine kernen behoefte aan glasvezel

Er staan nog 7 infomarkten gepland. Hoe laat? 19.00 - 21.30 uur: inloop en infomarkt en 19.30 - 20.30 uur: presentatie.


Donderdag 5 september

Gebied: Laar Locatie: Bee-j-Bertje Rietstraat 28 Weert


Dinsdag 10 september

Gebied: Egchel Locatie: Gemeenschapshuis ‘t Erf Kapelaan Nausstraat 5 Egchel


Woensdag 11 september

Gebied: Koningslust Locatie: Dorpshuis De Spunk Mr. Caelerstraat 30 Koningslust

Donderdag 12 september

Gebied: Tungelroy Locatie: MFA Kimpe Veld St. Barbaraplein 2 Weert


Maandag 16 september

Gebied: Altweerterheide Locatie Cafe Zaal De Paol Bocholterweg 136 Altweerderheide

Dinsdag 17 september

Gebied: Kessel-Eik, Laak, Hanssum Locatie Gemeenschapshuis Eik Lindelaan 4 Kessel-Eik

Woensdag 18 september

Gebied: Leveroy Locatie: Gemeenschapshuis De Pestoeërskoel Sillenhoek 4 Leveroy


Bezoek nog een infomarkt

vrijdag 23 augustus 2019

Glasvezel voor inwoners van kleine kernen en buitengebied met coax in Noordwest Limburg

Na het buitengebied in Noordwest Limburg trekken we nu de kleine kernen in om de vraag naar glasvezel te kunnen beantwoorden. Ook de adressen in het buitengebied met een coax-kabel kunnen we nu een aanbod doen.

Glasvezel buitenaf is gestart met een glasvezelcampagne in Noordwest Limburg, verdeeld over dertien deelgebieden. Als voor 28 oktober 2019 minimaal 35% van de inwoners per deelgebied zich aanmeldt, dan gaat de aanleg van glasvezel door.

Inwoners die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting ontvangen één dezer dagen een brief met meer informatie. Zij worden hierin uitgenodigd voor de Glasvezel infomarkten die vanaf 2 september plaatsvinden op tien locaties in de buurt. Alle informatie is te vinden op deze website.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

donderdag 26 september 2019

Ook een lokale avond vanuit jouw belangenvereniging, dorpsraad of buurtvereniging?

Is er een behoefte in jouw omgeving naar aanvullende en kleinschalige avonden waarbij de inwoners informatie over de campagne krijgen en gepast advies kunnen vragen? Dit willen wij vanuit Glasvezel buitenaf graag ondersteunen in samenwerking met een belangenvereniging, buurtvereniging en/-of een dorpsraad. Vind jij het ook belangrijk dat er glasvezel komt en wil je graag helpen? Neem dan contact met ons op via info@glasvezelbuitenaf.nl o.v.v. aanvraag lokale informatieavond Noordwest Limburg.

We hebben 35% nodig per deelgebied. Zullen we hier samen voor gaan?


Tussenstand per deelgebied in Noordwest Limburg kleine kernen.

Nog twee weken te gaan!

De aanmeldingen beginnen inmiddels binnen te komen en we merken dat er enthousiasme is in het gebied. Het percentage loopt nog uiteen. Zo is Ospeldijk koploper met een percentage van 18%. Cluster 13, buitengebied adressen met coax ligt het percentage iets lager met 6%. Met nog twee weken te gaan is er nog werk aan de winkel. Als we samen de schouders eronder zetten moet het zeker haalbaar zijn om de 35% per deelgebied te behalen.


Uit ervaring weten wij dat vooral in de laatste week de meest aanmeldingen binnen komen. Maar wacht niet af tot de laatste moment, benut de verschillende hulpmiddelen om tot de juiste keuze te komen.

Deze week zijn er meerdere lokale aanmeldavonden gepland. Ambassadeurs en lokale verkopers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het afsluiten van een abonnement. Kom langs om advies in te winnen en maak een goede vergelijking tussen de verschillende aanbieders. Je vindt de data van de aanmeldavonden op de WEBSITE

Kom naar één van de info- en aanmeldavonden

Ambassadeurs en lokale verkopers staan voor je klaar Je bent in de afgelopen weken op diverse manieren geïnformeerd over de voordelen van glasvezel en de verschillende abonnementen. Nu is het tijd om te kiezen. Als je dit lastig vindt, is er volop hulp! Je kunt hiervoor terecht bij de lokale ambassadeurs in jouw dorp. Deze ambassadeurs staan klaar om vragen te beantwoorden. Ook kun je altijd even binnenlopen bij de vertrouwde lokale verkoper in jouw buurt. Zij geven je graag advies, beantwoorden vragen en ondersteunen bij het afsluiten van een abonnement. HIER vind je alle deelnemende lokale verkopers.

Hulp of advies nodig?

Je kunt ook thuis een vergelijking maken tussen de glasvezelabonnementen van de verschillende aanbieders via www.helloworldglasvezel.nl. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je via HelloWorld Glasvezel ook direct een abonnement afsluiten en tel je mee voor de 35%!

Liever zelf oriënteren? 

Twijfel je nog maar zie je wel de mogelijkheden die glasvezel biedt voor toekomstige ontwikkelingen? Probeer het dan een jaar. Aanmelden kan al met een voordelig abonnement met ‘internet-only’. Daarmee bespaar je na-aansluitkosten van minimaal
€ 995,- als je na de aanmeldperiode alsnog mee wil doen. Ook draag je hierdoor bij aan de benodigde 35%.

Voordelig instappen is mogelijk

Dinsdag 15 oktober 2019

Maandag 21 oktober 2019

Tussenstand per deelgebied in Noordwest Limburg.
Nog een week te gaan!

We hebben nog een week te gaan tot de deadline van de glasvezelcampagne. Op 28 oktober wordt bekend of het benodigde deelnamepercentage van 35% behaald is. De percentages per deelgebied lopen uiteen. Sommige gebieden zijn er al bijna, bij andere gebieden is er nog werk aan de winkel. Ospeldijk, de koploper van vorige week, staat nog steeds bovenaan, op de voet gevolgd door Kessel-Eik. Bij enkele clusters loopt het percentage wat achter.


Uit ervaring weten wij dat vooral in de laatste week de meeste aanmeldingen binnen komen. We moeten dus deze week nog flink aan de slag. Als we samen de schouders eronder zetten, moet het zeker haalbaar zijn om de 35% per deelgebied te behalen. We zetten de eindsprint in!

Twijfel je nog, maar zie je wel de mogelijkheden die glasvezel biedt voor toekomstige ontwikkelingen? Probeer het dan een jaar. Het is mogelijk om voordelig in te stappen. Je kunt namelijk kiezen voor een voordelig abonnement met ‘internet-only’. Daarmee heb je de glasvezelaansluiting in je huis liggen en bespaar je na-aansluitkosten van minimaal € 995,- als je na de aanmeldperiode alsnog mee wil doen. Ook draag je hierdoor bij aan de benodigde 35%.

Twijfel je nog? Probeer het een jaar!

Donderdag 24 oktober 2019

Tussenstand per deelgebied in Noordwest Limburg.
Nog een paar dagen te gaan!

Veel inwoners hebben zich al aangemeld, maar we zijn er nog niet. We hebben 35% per deelgebied nodig voor 28 oktober 2019.

In het buitengebied met coax is het gemiddelde percentage 14 procent. Ook hier lopen de percentages uiteen. Dorpen die eruit springen zijn: Nederweert-Eind 27%, Neer 20%, Ospel 22%, Kessel 21%, Heythuysen 20% en met Helden 24%.

De eindsprint is ingezet en wij gaan er voor. Doe ook mee en meld je aan. Samen voor glasvezel!

Vrijdag 25 oktober 2019

Tussenstand per deelgebied in Noordwest Limburg.
Het laatste weekend!

Het laatste weekend breekt aan voor de glasvezelcampagne Noordwest Limburg kleine kernen en het buitengebied met coax. Het is nu tijd om te kiezen. Als je dit lastig vindt, is er volop hulp!

De ambassadeurs in jouw dorp kunnen je helpen met het beantwoorden van vragen of loop binnen bij een lokale verkoper bij jou in de buurt. Onze lokale verkopers geven je graag advies, beantwoorden vragen en kunnen ondersteunen bij het afsluiten van een abonnement. HIER vind je alle deelnemende lokale verkopers.

Er zijn nog twee lokale aanmeldmomenten gepland:

Vrijdag 25 oktober | Inloopbijeenkomst | 16.00 tot 20.00 bij MFA Corneel, Ittervoorterweg 101A in Swartbroek - Weert. Georganiseerd door ICT voor jou.


vrijdag 25 oktober | Inloopdag | 13.00 tot 16.00 en van 18:00 tot 20:00 bij Erwin Pijnenburg van EP Solutions, Meijelsedijk 219 in Ospeldijk. Georganiseerd door Erwin Pijnenburg van EP Solutions.

Twijfel je nog, maar zie je wel de mogelijkheden die glasvezel biedt voor toekomstige ontwikkelingen? Probeer het dan een jaar. Het is mogelijk om voordelig in te stappen. Je kunt namelijk kiezen voor een voordelig abonnement met ‘internet-only’. Daarmee heb je de glasvezelaansluiting in je huis liggen en bespaar je na-aansluitkosten van minimaal € 995,- als je na de aanmeldperiode alsnog mee wil doen. Ook draag je hierdoor bij aan de benodigde 35%.

Voordelig instappen? Probeer het een jaar!

Je telt nu mee voor de 35%. Vergeet niet de poster nog op te hangen en deze onder vermelding van jouw deelgebied te delen op onze Facebookpagina: facebook.com/GlasvezelbuitenafNoordwestLimburg.

Aangemeld? Bedankt! 

Donderdag 31 oktober 2019

Zekerheid voor drie deelgebieden.

Glasvezelcampagne voor kleine kernen in Noordwest Limburg wordt verlengd.

Drie deelgebieden in Noordwest Limburg hebben inmiddels zekerheid, daar komt glasvezel! In de deelgebieden Kessel-Eik, Leveroy en Ospeldijk kwamen er voldoende aanmeldingen binnen en inwoners kunnen alvast uitkijken naar glasvezel. Voor de andere gebieden blijft het nog even spannend. Ook deze gebieden zijn er bijna; in sommige deelgebieden is nog maar een klein aantal abonnementen nodig om ook daar een GO te krijgen. In de afbeelding hierboven vind je een overzicht. Inwoners krijgen daarom extra tijd om zich aan te melden.

Glasvezel buitenaf ziet voldoende behoefte om in alle gebieden de 35% te behalen en wil alle inwoners de kans op glasvezel geven. Daarom wordt de glasvezelcampagne verlengd en kunnen inwoners zich tot 16 december 2019 alsnog inschrijven zonder extra aansluitkosten van minimaal € 995,-. Op die datum wordt opnieuw bekeken of het benodigde percentage is behaald. Pas als de deelnamedrempel van 35% alsnog wordt behaald, krijgt iedereen die een abonnement heeft afgesloten een glasvezelaansluiting.

Aanmelden nog mogelijk tot 16 december 2019

De afgelopen periode is lokaal veel werk verzet om het minimum percentage te behalen. Marc Crans, projectleider bij Glasvezel buitenaf: “Lokale verkopers en ambassadeurs hebben alles op alles gezet voor de leefbaarheid van hun dorp. Ze hebben veel inwoners weten te overtuigen van het belang van glasvezel als toekomstvast netwerk. In drie deelgebieden is het gelukt om voldoende abonnementen af te sluiten, zodat we hier glasvezel aan kunnen leggen. Maar ook de andere deelgebieden zijn er bijna!”. De graafwerkzaamheden in de behaalde gebieden zullen naar verwachting in het eerste kwartaal van 2020 starten.

Inzet van lokale partijen en ambassadeurs onmisbaar

Misschien twijfel je nog? Probeer dan glasvezel voor één jaar zodat je de voordelen kunt ondervinden en je woning is voorbereid op de toekomst. Je doet het dan ook voor jouw buurtbewoners, de scholen, ondernemers en dorpshuizen in uw woonplaats!

Wil je graag hulp of advies bij het afsluiten van een abonnement? Neem dan contact op met één van de lokale verkopers bij jouw in de buurt of met een ambassadeur. Zij helpen je graag! Hier vind je een overzicht van alle hulpkanalen.

Heb jij je al aangemeld? Bedankt! Misschien hebben je buren dit nog niet gedaan en kan jij ze helpen bij het maken van een keuze. Samen gaan we voor glasvezel!


Meld je nog aan

Maandag 11 november 2019

Ook Laak zeker van glasvezel.

De afgelopen week zijn er in het gebied weer aanmeldingen binnengekomen en inmiddels zijn ook de inwoners van Laak zeker van glasvezel. In de afbeelding hierboven zie je weer de benodigde abonnementen per kleine kern. Tungelroy, Swartbroek en Altweerterheide zitten ook dicht bij een GO. Inwoners hebben nog tot 16 december 2019 om zich aan te melden. 

Glasvezel buitenaf heeft 35% per deelgebied nodig om een glasvezel netwerk aan te leggen. De glasvezelcampagne loopt nog tot 16 december waarbij inschrijven zonder extra aansluitkosten van minimaal € 995,- nog mogelijk is. Op die datum wordt opnieuw bekeken of het benodigde percentage is behaald. Pas als de deelnamedrempel van 35% alsnog wordt behaald, krijgt iedereen die een abonnement heeft afgesloten een glasvezelaansluiting.

Aanmelden nog mogelijk tot 16 december 2019

Maandag 18 november 2019

Altweerterheide ook een GO voor glasvezel.

Ook afgelopen week zijn er weer aanmeldingen binnengekomen. Nu zijn de bewoners van Altweerterheide ook zeker van Glasvezel! Hierboven de update van de benodigde abonnementen per kleine kern. Tungelroy en Swartbroek zijn er ook bijna! Inwoners hebben nog tot 16 december 2019 om zich aan te melden. 

Glasvezel buitenaf heeft 35% per deelgebied nodig om een glasvezel netwerk aan te leggen. De glasvezelcampagne loopt nog tot 16 december waarbij inschrijven zonder extra aansluitkosten van minimaal € 995,- nog mogelijk is. Op die datum wordt opnieuw bekeken of het benodigde percentage is behaald. Pas als de deelnamedrempel van 35% alsnog wordt behaald, krijgt iedereen die een abonnement heeft afgesloten een glasvezelaansluiting.

Aanmelden nog mogelijk tot 16 december 2019

Dinsdag 19 november 2019

Doe mee met de kleurplaatactie!

Sinterklaas is weer in Nederland! Ben jij jonger dan 10 jaar? Doe dan mee met onze kleurplaatactie! Haal een kleurplaat op bij één van de lokale verkopers of bij één van de inloopbijeenkomsten. Je kunt de kleurplaat ook HIER downloaden. Lever de ingekleurde kleurplaat vanaf 27 november maar vóór 3 december in bij één van de lokale verkopers of tijdens één van de inloopbijeenkomsten, en ontvang een leuk presentje!


Uit alle ingeleverde kleurplaten kiezen we drie prijswinnaars. Deze kinderen winnen een mooie prijs. (prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht). Je kunt de kleurplaat ophalen en inleveren bij:

Van Rijt Automatisering, Heufke 1 in Roggel | Jansens-Balvers BV, Kraakstraat 1 in Hunsel | ALATAS Computers, Satelliet, GSM, Brugstraat 33 in Nederweert | J.A.F. Truijen Ospel, Klaarstraat 9 in Ospel | Libelnet B.V., Dorpstraat 58 in Maasbree | EP Winkelmolen, Dorpsstraat 24 in Meijel | Jacobs IT-Solutions, Gielenhofweg 29-c in Egchel | Keijers Computer Assistance, Julianastraat 8 in Stramproy | ICTvoorjou, Sluisstraat 16 in Veghel.


HIER vind je de actievoorwaarden.
DOWNLOAD DE KLEURPLAAT

Postbus 716

7600 AS te Almelo

T:  088 - 75 85 800
E: info@glasvezelbuitenaf.nl

Op het gebruik van het glasvezelnetwerk van Glasvezel buitenaf zijn de Algemene Voorwaarden Vastrechtvergoeding Buitengebied van toepassing.